Централният предизборен лъч на ДПС начело с председателя на партията

...
 Централният предизборен лъч на ДПС начело с председателя на партията
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ в Ардино: ДПС ще работи за реализация на общинските проекти

 izbori_2023_v1_015

 

Централният избирателен лъч на Движение за права и свободи отпред с ръководителя на партията Мустафа Карадайъ дойде в Ардино, с цел да поддържа претендентите за кметове и общински съветници на партията в идните локални избори. Това оповестиха от пресцентъра на Движението.

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ бе посрещнат от кмета на община Ардино и претендент за втори мандат инж. Изет Шабан, зам.-председателят на Младежко Движение за права и свободи Нилгюн Исмаил и ръководителят на Общински съвет на ДПС-Ардино и лидер на листата на Движение за права и свободи за общински съветници Шахин Байрамов.

По-късно в салона на читалище „ Родопска искра “ се организира предизборна среща с присъединяване на стотици деятели и симпатизанти на Движение за права и свободи и жители. Гости на събитието бяха доктор Хасан Адемов, дълготраен депутат от Движение за права и свободи, някогашен министър на труда и обществената политика, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Ресми Мурад, народните представители Елван Гюркаш, Байрам Байрам, Адлен Шевкед, Павлин Кръстев.

На срещата участваха управленията на Младежката конструкция и Женското сдружение, претендентите за кметове по обитаеми места, ръководители на локални препоръки.

В своето одобрение ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ означи, че единият от уговорките, които поема Движение за права и свободи на тези избори, е основаване на специфичен фонд за общински планове в държавния бюджет.

„ През интервала 2001 - 2009 година Движение за права и свободи беше в централната изпълнителна власт, сътвориха се такива условия, че вложенията в България да доближат до над 6 милиарда евро., до над 12 милиарда лева на година. Излишъкът в държавния бюджет доближи до над 2 милиарда лева, от които 1 милиарда отиваше във фискалния запас, а другият 1 милиарда за обществени вложения, главно за финансиране на планове на общините. Ние на идните локални избори не избираме единствено кмет на кметство, не избираме единствено общински съветници, не избираме единствено кмет на община, ние на тези избори даваме и онази тежест на Движението за права и свободи, че на централно равнище да имаме самочувствието да претендираме за присъединяване в централната изпълнителна власт “, акцентира Мустафа Карадайъ.

Кметът на община Ардино и претендент за втори мандат инж. Изет Шабан изрази своята сърдечна признателност на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган, ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и централното управление на партията за доверието към него и неговия екип.

„ Искам да Ви уверя и това да ми е първото заричане, че ще оправдая това доверие през сегашния мандат “, съобщи Изет Шабан. „ Благодарение на критериите и разпоредбите, признати от ЦС на Движение за права и свободи, ние сформирахме един доста мощен екип, с който излизаме на идните локални избори. Не се и колебая, че ще спечелим с достолепие и чест “, сподели още Изет Шабан.

Той акцентира, че мандат 2019-2023 е останал в предишното, само че ще го запомнят с доста провокации и компликации.

„ Въпреки това изтеклия мандат бе доста сполучлив за община Ардино. В тази връзка смятам, че имаме цялостно съображение, да желаяме от Вас вашата поддръжка с нови сили и сила да работим за реализацията на нашата визия за развиването на община Ардино. Моята предизборна платформа за ръководство на община Ардино е забавна, налична, прагматична и реалистична. Тя е ориентирана към цялото население на община Ардино и всички обитаеми места. Подхождам отговорно за развиването на община Ардино и разгадавам на Вашата откровена поддръжка. Затова най-правилният и най-разумният избор на Местни избори за кмет на община, кмет на кметство и общински съветници на 29 октомври 2023 година е с бюлетина №57 с цел да осъществяваме нашите хрумвания благодарение на Движение за права и свободи, управлението и парламентарната група на Движение за права и свободи. Разчитаме на вашата безрезервна поддръжка “, сподели още Изет Шабан.

Предизборната среща завърши със алегорично стартиране на 57 сини балона в небето с благопожелание да има мир в света и по-добро бъдеще за Ардино.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР